Ráno začínáme přípravou snídaní: - několik druhů kaší a snídaňová polévka. Kaše ochucujeme na sladko i na slano.
Dopoledne se věnujeme svačině: např. jáhlové placičky a palačinky na sladko a slano.
Na oběd připravíme dvě teplá typová jídla: např. pečené obilninovo-luštěninové karbanátky a zeleninovou omáčku.
Po krátké pauze, která je pro zájemce vyplněna přednáškou se věnujeme přípravě dezertů: např. nepečený rýžovo jahelný korpus, vločkový pečený korpus a něco na ně. Připravujeme také dezertní krémy.
Na večeři se nám vaří zdravé jídlo v „pomalém hrnci“ (velký pomocník pro vaření v moderní uspěchané době). K večeři také připravíme hustou zeleninovo-luštěninovou polévku a několik pomazánek.
V průběhu celého dne vše společně vaříme, dochucujeme a jíme. Mimo cenných praktických zkušeností zjistíte, že zdravé vaření není složité, je rychlé a levné a naučíte se skvěle dochucovat. V průběhu celého dne opakovaně mluvíme o zásadních principech zdravého vaření, používáme vhodné kombinace surovin a šetrně je upravujeme. Zaměřujeme se také na využívání přebytků z předchozích jídel.
Ke kurzu dostanete manuál se všemi recepty, včetně postupů.
Aktuální termíny
26. 1. 2019 Poděbrady
Rezervace Jednodenního kurzu vaření
Prosíme, vyplňte níže uvedené údaje. Po odeslání přihlašovacího formuláře Vám doručíme zálohovou fakturu a doplníme bližší informace.
Praha
Restaurace INSPIRACE
Nad Šutkou 14/540
182 00 Praha 8